Tervetuloa hotellinomistaja.

Tehdään tämä yhdessä.
Onko tähtäimessäsi liiketoiminnan kasvattaminen maailman johtavimman matkahakukoneen kanssa?
HotelsCombined tekee mielellään yhteistyötä kanssasi jos vastuullasi on hotellin, vuokrahuoneiston tai muunlaisen asumisen hoito. Jos haluat majoitusliikkeesen hinnat ja saatavuuden näkyville, luo ilmainen listaus tai yhdisty hakukonepartnerit listauksemme kanssa.
Näin aloitat
Luo listaus, jotta se näkyy hakutuloksissamme
Yhdisty HotelsCombined-sivuston kanssa hakukoneen kautta, jotta voimme näyttää hinnat ja saatavuuden.
Muokkaa listaustasi tai katso muita majoitustyyppejä
Tee muutoksia olemassa olevaan listaukseen muuttamalla yhteystietoja tai mukavuuksia, päivittämällä valokuvia tai poistamalla majoituspaikka.
Analysoi tuloksia
Katso miten majoitusliikkeesi pärjää, ja saa enemmän irti HotelsCombined-kokemuksestasi.
Loma-asunnot
Jotta listauksesi hinnat ja saatavuus näkyvät HotelsCombined-sivustolla, täytyy varauksen olla mahdollinen jonkin verkkomatkatoimiston (kuten Travelocity, Booking.com) tai varausjärjestelmän (kuten WIHP tai Travelclick) kautta. Kun listauksesi on varattavissa sellaisen palveluntarjoajan kautta, joka tekee yhteistyötä HotelsCombined-sivuston kanssa, voimme etsiä ja näyttää majoituspaikkasi hinnat.
Näytä hotellisi hinnan ja saatavuuden kanssa
Jos haluat näyttää hinnan ja saatavuuden reaaliajassa ja antaa käyttäjille mahdollisuuden varata verkkosivustolla, täytyy hotelli liittää HotelsCombined-sivustolle ulkoisen käyttöliittymän kautta. Tällaiset "hakukoneet" ovat palveluntarjoajia, jotka pystyvät synkronoimaan tiedot HotelsCombined-sivuston kanssa.
Täytetään vuoteet asiakkailla
Jos listauksesi löytyy myös muilta varaussivuilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä, näkyvät listauksesi myös HotelsCombined-sivustolla.
Kun haluat poistaa kuvia, joita yhteistyökumppanimme ovat tarjonneet, tai jos sinulla on muita ongelmia tai ehdotuksia, lähetä meille palautetta.