Best Price Guarantee

Best Price Guarantee

Haluamme, että maksat hotellistasi mahdollisimman alhaisen hinnan. Mikäli HotelsCombined:n kumppanin nettisivuilta tekemäsi varauksen jälkeen löydät hotellihuoneesi halvemmalla, maksamme sinulle hintaerotuksen - sillä ehdolla, että halvempi hinta on saatavilla netissä:

 • Muilla sivustoilla kuin niillä, joilta voit varata HotelsCombined:n kautta, sekä
 • Muilla kuin hotellin virallisilla verkkosivuilla tai muilla hotellin suoraan operoimilla verkkosivuilla, joihin pääset HotelsCombined-hotellisivuilta "virallinen sivusto" -linkin kautta.
Sinun tulee ottaa meihin yhteyttä 24 tunnin sisällä varauksenteosta ollaksesi oikeutettu Parhaan hinnan takuuseen.

Käyttöehtoja sovelletaan:

 1. Halvempi hinta on oltava saatavilla nettisivustolla, joka ei ole mukana HotelsCombined:n vertailuprosessissa.
 2. Sinun tulee varata huoneesi parhaan hinnan tarjoavalta palveluntarjoajalta HotelsCombined:n sivuilta.
 3. Koska hotellien hinnat voivat muuttua usein, sinun on ostettava ota yhteyttä hotellihuoneesi edullisimmalta varauspalvelun tarjoajalta 24 tunnin kuluessa HotelsCombined kautta. Liitä mukaan seuraavat tiedot: nimesi, varausnumerosi, kopio varausvahvistussähköpostista/setelistä ja verkkosivusto, jolla edullisempi hinta on saatavilla.
 4. Takuu ei koske saman päivän varauksia.
 5. Takuu koskee ainoastaan halvempaa nettivaraushintaa. Halvemman nettihinnan tulee olla varattavissa, kun tarkistamme väitteesi, 24 tunnin sisällä.
 6. Halvemman hinnan pitää löytyä netistä, ja sen tulee edustaa vastaavaa huonetta samassa hotellissa kuin HotelsCombined:n halvimman palveluntarjoajan kautta varaamasi huone; samoilla päivämäärillä ja samoilla varausehdoilla.
 7. Halvemman hinnan tulee olla samaa valuuttaa.
 8. HotelsCombined palauttaa erotuksen HotelsCombined:issa esiintyvän palveluntarjoajan hinnan sekä itse löytämäsi halvemman hinnan välillä ainoastaan siinä tapauksessa, jos HotelsCombined:in kautta tekemääsi varausta ei ole peruutettu eikä jätetty käyttämättä.
 9. Parhaan hinnan takuu ei koske hotellihuoneita, jotka on ostettu jäsenyyshinnoilla, kanta-asiakashinnoilla, jäsenyyspisteillä tai muilla palkkiota muistuttavilla ohjelmilla. Se ei sovellu myöskään silloin, kun varaus on tehty hotellin oman erikoiskampanjan hinnoilla. Lisäksi tietyillä sivustoilla tarkka hotelli selviää vasta varauksen jälkeen. Nämäkin sivustot voivat tarjota halvempia hintoja, jotka eivät myöskään kuulu hintatakuun piiriin.
 10. Mikäli hakemuksesi hyväksytään, hintaerotus maksetaan 30 päivän kuluessa HotelsCombined:issa listatun, edullisimman palveluntarjoajan kanssa tehdyn varauksen uloskirjaamisesta.
 11. Maksu voidaan suorittaa Paypal-tilille.