Loma-asunnot Maastrichtin, Hollanti

Etsi ja vertaile Maastrichtin, Hollanti loma-asuntoja sadoilta matkailusivustoilta ja säästä

Maastricht, Hollanti
29. kesäkuu — 30. kesäkuu2
Maastricht, Hollanti
ke 29/6
to 30/6
...ja lisää

Missä majoittua kohteessa Maastricht

Tietoja majoittumisesta kohteessa Maastricht

 • Kuinka paljon maksa loma-asunto kaupungissa Maastricht?

  138 € per yö on loma-asuntojen keskimääräinen hinta kaupungissa Maastricht. 47 € per yö oli halvin käyttäjiemme hiljattain löytämä hinta - mutta kaikki hinnat 106 € per yö tai alle ovat löytöjä. Huomioithan, että Maastricht loma-asuntojen hinnat vaihtelevat ympäri vuoden kuun toukokuu ollessa kallein ja tammikuu halvin.

 • Mikä on lähinnä Maastricht/Aachen lentokenttä oleva loma-asunto?

  Kaupungin Maastricht kenttää Maastricht/Aachen lentokenttä lähinnä oleva loma-asunto on Appartementen Leonardus, jonka etäisyys on 6,3 km.

 • Mikä Maastricht alueista on paras majoittumiseen?

  Binnenstad on paras Maastricht alue yöpymiseen käyttäjätietojemme perusteella. Kaikista käyttäjistämme, jotka katsoivat Maastricht loma-asuntoja 98 % heistä etsi majoituspaikkoja Binnenstad naapurustossa viime vuoden aikana. Urban Residences Maastricht on suosituin loma-asunto kaupungin Maastricht Binnenstad naapurustossa.

 • Onko kaupungissa Maastricht Bed & Breakfast loma-asuntoja saatavilla ?

  31 Bed & Breakfast loma-asuntoa on saatavilla kaupungissa Maastricht. Käyttäjätietojemme perusteella B&B De Hofnar on suosituin, joten suosittelemme tarkistamaan, onko tämä majoituspaikka vapaana matkustuspäivinäsi ennen kuin tarkastelet muita Bed & Breakfast vaihtoehtoja kohteessa Maastricht.