Loma-asunnot İzmirin, Turkin

Etsi ja vertaile İzmirin, Turkin loma-asuntoja sadoilta matkailusivustoilta ja säästä

İzmir, Turkki
29. kesäkuu — 30. kesäkuu2
İzmir, Turkki
ke 29/6
to 30/6
...ja lisää

Missä majoittua kohteessa İzmir

Loma-asunnot suosituissa Turkin kaupungeissa
Hotellit suosituissa Turkin kaupungeissa

Tietoja majoittumisesta kohteessa İzmir

 • Kuinka paljon maksa loma-asunto kaupungissa İzmir?

  31 € per yö on loma-asuntojen keskimääräinen hinta kaupungissa İzmir. 7 € per yö oli halvin käyttäjiemme hiljattain löytämä hinta - mutta kaikki hinnat 28 € per yö tai alle ovat löytöjä. Huomioithan, että İzmir loma-asuntojen hinnat vaihtelevat ympäri vuoden kuun kesäkuu ollessa kallein ja marraskuu halvin.

 • Mikä on lähinnä İzmir Adnan Menderes Arpt lentokenttä oleva loma-asunto?

  Kaupungin İzmir kenttää İzmir Adnan Menderes Arpt lentokenttä lähinnä oleva loma-asunto on Konakli Apartments Izmir, jonka etäisyys on 12,5 km.

 • Mikä İzmir alueista on paras majoittumiseen?

  Konak on paras İzmir alue yöpymiseen käyttäjätietojemme perusteella. Kaikista käyttäjistämme, jotka katsoivat İzmir loma-asuntoja 99 % heistä etsi majoituspaikkoja Konak naapurustossa viime vuoden aikana. Vakana House Hostel on suosituin loma-asunto kaupungin İzmir Konak naapurustossa.

 • Onko kaupungissa İzmir Huoneistohotelli loma-asuntoja saatavilla ?

  23 Huoneistohotelli loma-asuntoa on saatavilla kaupungissa İzmir. Käyttäjätietojemme perusteella Hotel Apart Alsancak on suosituin, joten suosittelemme tarkistamaan, onko tämä majoituspaikka vapaana matkustuspäivinäsi ennen kuin tarkastelet muita Huoneistohotelli vaihtoehtoja kohteessa İzmir.